BeautyBizzCompany

Jeg er besat af lakkeri. Som barn og teenager var neglelak et forbudt land for mig. Det var ikke velset med lakerede fingerspidser i mit barndomshjem, og gjorde mig kun besat. Som 19-årig søgende lak-freak drog jeg ud i verden i 10 år, hvor jeg spejdede, testede og jagtede de bedste lakker og mit eventyr endte med FNUG.

FNUG handler om smagfulde negle. Enkle, sublime, underspillet men også vovet vis. Præcis i det krydsfelt som den skandinaviske modeindustri er verdensberømt for. Den unikke nordiske farvevifte inspireret af skandinavisk natur kombineret med passion for konsistens og farvepigmentering, gør lakken glansfuld og ekstrem holdbarhed.

Når det kommer til negle er jeg en true fashionista en perfektionist, så passioneret omkring FNUG. Jeg går ikke på kompromis når jeg producerer den bedste neglelak, kun når jeg føler farven er perfekt, så er jeg glad og tilfreds.

Jeg er stolt, at FNUG Holografiske neglelakker, igen og igen får reviews og raves af internationale neglebloggere, som ”the best ever”. Det er hvad jeg brænder for og min historie og hvorfor jeg sætter mit navn FNUG på hver eneste flaske.

Ejer du en modebutik, livsstilsbutik er FNUG neglelak et brand der vil komplimentere dine nordiske modebrands, fordi lakfarverne er elegante og målrettet den skandinaviske farvestil. Og du er sikret et brand, der ikke ligger i de store kæder eller hos din nabo butik.

Jeg støtter produktion i Europa.  Alle FNUG neglelakker er uden Formaldehyde, Toulene, Dibutyl Phthalate (DBP)

Læs mere på www.fnug.com


X