BeautyBizzCompany

Jeg vidste, at jeg havde fundet en unik mascara, første gang jeg fik Mirenesse Secret Weapon Mascara i hånden.

Har du endnu ikke hørt om den fantastiske mascara fra Australien. Er det nu, du skal læse mere, mascaraen vinder gang på gang beauty awards, som bedste mascara.

Mirenesse Secret Weapon Mascara er yderst populær, når du først har valgt at forhandle den i din hudplejeklinik, skønhedsklinik eller frisør salon vil du opdage den sælger sig selv. Dine kunder anbefaler den videre til veninderne så de begynder også at handle mascaraen hos dig. Jeg hører det igen og igen fra mine kunder.

For at fjerne Mirenesse mascara skal der kun bruges varmt vand. Ja, det er rigtigt. Når mascaraen er påført bliver den siddende til du vælger at fjerne den. Mascaraen kan ikke fjernes med almindelig øjenmakeup fjerner, kun med varmt vand og let berøring af vipperne, enten under bruseren eller over håndvasken ved at plaske varmt vand i ansigtet. Bonus, øjenomgivelserne bliver ikke sorte. Ikke flere sorte panda øjne.

Baseret på økologisk bivoks og med en lidt anderledes konsistens end  konventionel mascara. Ser den umiddelbar ud til at syne lidt tør, men det er fordi formlen er anderledes. Når den skal påføres på vipperne, er det vigtigt, den påføres, mens mascaraen endnu er våd og i flere lag på samme vippe.

På den måde bygges mascaraen op på vippen og vipperne bliver langsomt fyldigere ved flere lag. Når mascaraen har sat sig på vippen, bliver den siddende, til du vælger at fjerne.

Mange er glade for Mirenesse Secret Weapon Mascara, den er lavet specielt til sensitive øjne. Indeholder intet nikkel, mineralske olier, parfume fri, parabener, alkohol. Er ikke testet på dyr. Ideel til kontaktlinser, den forlænger uden fibre.

Genial mascara til de aktive sportstyper og cykel kvinderne. Specielt de modne kvinder bliver loyale kunder, når deres øjenlåg naturligt er begyndt at se anderledes ud: De opdager, det er slut med små pletter af sort mascara på øverste øjenlåg. Det i sig selv er en stor befrielse.


X