BeautyBizzCompany

Er dine kunder opmærksom på ingredienserne i makeup?

Oplever du, at dine kunder spørger mere og mere til ingredienserne.

Jeg har haft ét eneste mål med min danske veganske naturlige mineral makeup serie, nemlig at skabe en serie af vegansk mineral makeup, som er 100 procent ren og fri for unødige fyldstoffer. En serie af mineral makeup produkter der kan mere end en ting med farver målrettet Skandinavisk hud.

En overskuelig serie, der er let at have stående i din hudplejeklinik eller din frisør salon. Du er sikret en makeup serie der ikke ødelægger dit budget med for stor en investering. Farverne er tilpasset nordiske typer og der er ikke for mange makeup produkter, kun de nødvendige. Det er slut med en stor gulvstander hvor halvdelen ikke sælger alligevel. Standeren er let at flytte med rundt, om det er i kabinen eller ved spejlet.

Med Organic Make mineral makeup er du, som forhandler, sikret mineral makeup der er velegnet vegetarer, veganere, teenagehud og den voksne travle kvinde. Fordi serien ikke indeholder talkum er den især god til teenage pigerne. Den voksne travle kvinde behøver kun en foundation, for at dække sit behov. Lettere for dig at sælge et produkt, der kan multi-taske end forsøge at sælge tre på en gang.

Du er sikret knuste, rene mineraler i løs form. Uden indhold af hårde kemikalier, mineralske olier, talkum, parfume, kunstige farvestoffer, syntetisk alkohol, ris- og majsmel eller andre fyldstoffer. Og selvfølgelig uden parabener, bismuth oxychloride, carmine, lanolin, GMO, silikone, phatalater og nano-partikler.

Mit mål er skønhedsprodukter til fordel for dig, dine kunder og vores miljø fordi vi alle fortjener den absolut reneste vare. Det er huden, vi taler om. Og netop fordi Organic Make mineral makeup er fri for fyldstoffer, finder du udelukkende produkterne i løs form. Du vil opleve at lidt rækker langt.

Læs mere på www.organicmake.com


X