BeautyBizzCompany

Du skal ikke mere være nervøs for om makeup farverne sælger. Det er faktisk også slut med at klippe foundation tuben over for at få det sidste med.

Farverne i den veganske mineral makeup serie er tilpasset skandinaviske hudtyper. Du skal ikke bekymre dig om for mange farver. Mineral Makeup serien indeholder kun de nødvendige makeup produkter, så du stadig kan tilbyde dine kunder quick makeup og festlig makeup.

Mineral Makeup serien er 100% naturlig og fri for unødige fyldstoffer. Mineralerne leveres i den rene løse form. Uden indhold af hårde kemikalier, mineralske olier, talkum, parfume, kunstige farvestoffer, syntetisk alkohol, ris- og majsmel eller andre fyldstoffer. Desuden ingen parabener, bismuth oxychloride, carmine, lanolin, GMO, silikone, phatalater og nano-partikler.

Du oplever sikkert flere og flere af dine kunder spørger ind til ingredienserne. Det er derfor vigtig du ved hvad din makeup i din hudplejeklinik eller frisør salon indeholder. Makeup serien er velegnet til både vegetarer og veganere. Og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Din makeup investering ligger i et niveau hvor selv en mindre kosmetolog, hudplejeklinik eller frisør kan være med. Bonus for dig er, at den vejledende udsalgspris er i et niveau, hvor selv dine kunder kan være med. Du ender ikke med at ligge inde med varerne. Som kunde hos mig har du mulighed for at bestille løbende efter dit klinik behov.


X