BeautyBizzCompany

Jeg er…

…hende med en brændende passion for skæve skønhedsvinkler og nye tendenser, der gør hverdagen smukkere. Passionen udlever jeg i et univers af smækre skønhedsprodukter, hvor æstetik og kvalitet vejer tungt sammen med leg, smil og originalitet. Jeg er derfor kræsen, når det gælder skønhed. Hos BeautyBizzCompany skal du lande i en aldrig-set-før verden af nye, overraskende og innovative koncepter indenfor vegansk mineral makeup, økologisk hudpleje og neglelak.

Min DNA

Filosofien er, at hvert eneste produkt hos BeautyBizzCompany skal afspejle skæve tanker, viden og ekspertise indenfor skønhed og stil. Jeg tilbyder dig et til enhver tid gældende forspring, når det gælder hippe, lækre og unikke skønhedsprodukter, som andre ikke har. Det er ikke længere nødvendigt at drage den halve klode rundt for at finde skønhedsprodukter med kant.

Min beauty-rygsæk

Med en mangeårig baggrund indenfor den traditionelle skønhedsindustri øjnede jeg – Charlotte Fnug Munksgaard – i 2004 muligheden for det store potentiale, der ligger i at flere og flere ønsker sig noget specielt og unikt. Noget, de ikke nødvendigvis har lyst til også at finde på naboens badeværelseshylde.

Takket være min internationale erfaring vidste jeg, hvor jeg skulle lede, og det er blevet til spændende beauty fra Australien. Og i dag ikke mindst egen baby: Organic Make og FNUG neglelak.

Til hvem

Ejer du en modebutik, livsstilsbutik, hudplejeklinik, kosmetolog, skønhedsklinik, SPA, frisør og ønsker du at forhandle skønhedsprodukter med kant, i dit koncept, kan du være sikker på, din nabo butik ikke forhandler samme brand.


X