BeautyBizzCompany

Størstedelen, om ikke al, stress og træthed skyldes dårlig holdning, ubalance i kroppen og at du ikke trækker vejret korrekt. Ved at lære at styrke og kontrollere dine muskler korrekt, er du bedre rustet.

Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser, som Joseph H. Pilates udviklede. Pilatestræning er den fuldkomne bevidste mindfulde koordination af krop og sind i et samspil. Metoden adskiller sig fra andre moderne former for fysisk træning ved at være holistisk i sin indgangsvinkel. Træningen styrker musklerne og gør dem spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance, forbinder krop og bevidsthed og gør skikkelsen mere strømlinet.

Pilatesøvelser fokuserer på træning af centret af kroppen mave, lænd, hofter og ryggens muskler. Der arbejdes direkte med kroppens dybest liggende muskler og dermed skabes en stærk kerne. Øvelserne laves liggende, siddende eller stående. Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen, hvilket øger kropsbevidstheden, styrken og smidighed, og øvelserne foregår med egen kropsvægt som belastning.

Pilates er en velegnet træningsform til alle uanset alder og baggrund. Det er vigtigt, at du starter på et Pilates begynderhold med fokus på de grundlæggende principper i Pilates.  Når det er på plads, lærer du basis øvelser og senere på øvet hold udfordres du endnu mere – også med redondo bold. Hver time afsluttes med afspænding.

Jeg er uddannet Pilates instruktør og jeg brænder for Pilates igennem mere end 10 år. Jeg har selv mærket fordelene på egen krop. Spændinger i øvre ryg og højre skulder har jeg trænet væk ved Pilates. Jeg elsker Pilates, da træningsformen er holistisk, det handler om kvalitet frem for kvanitet. Og træningsformen er ideel body mind træning, du mærker nærværet i kroppen, mens du træner.

Jeg underviser flere hold i Pilates gennem FOF. Underviser også one to one sessions. Jeg kan tilbyde dig, ideer og øvelser du kan implementere i din klinik. Eller holistiske events/træningsaftener for dig og dine kunder i din klinik. Eneste krav er en måtte.


X