BeautyBizzCompany

Saunagus er ikke bare sauna i klassisk forstand som ofte kan virke alt for varm eller lige frem give en fornemmelse af at huden brænder. Saunagus opnås når temperaturen bliver høj og sauna stenene overhældes med vand tilsat æteriske olier. Æteriske olier har været brugt i årtusinder og oliernes virkning har en effekt på både krop og sind.

Dampen, altså saunagusen, styres af en gusmester og den velduftende saunagus fordeles i saunaen ved at foretage sving og vift med et håndklæde – oplevelsen er yderst positiv. Alt afhængig af de 100% rene æteriske oliers komposition virker saunagusen enten afslappende, beroligende, afstressende, detoxende eller vitaliserende. Ved at du er bevidst nærværende og bevidst bruger din vejrtrækning, opnås et velvære i sind og krop, og oplevelsen er meget intens i forhold til almindelig sauna. Huden bliver lækker og sund og kroppen fyldes med dejlig ny energi.

Jeg er gusmester og kan tilbyde dig og dine kunder saunagus. Jeg kan bestilles til at komme til din klinik eller hjemme privat hvis du arrangerer en gruppe et sted – det eneste krav er adgang til en sauna.


X