BeautyBizzCompany

Det er nu, og før din konkurrent, at du bør kigge efter om de plejeprodukter du tilbyder i din klinik eller produkter du bruger i din frisør salon – indeholder mikroplast. De små og billige mikroplast partikler findes i mængder af skønhedsprodukter. De ender op i havet, ødelægger miljøet og spises af fisk og skaldyr, fordi de tror det er føde.

De små mikroplast partikler er bitte små plast kugler og forefindes i alt for mange skønhedsprodukter, som ansigtsskrub, kropsskrub, sæbe, tandpasta og makeup. Og ved du, at et renseprodukt kan indeholde op til tusindvis af mikroplast enheder som ender i havet, når de løber med ud gennem håndvasken eller badet.

Det er nu, du som klinik- og salon ejer, bør være opmærksom, om du tilbyder dine klinikkunder produkter med indhold af mikroplast. Du bør være på forkant før dine konkurrenter bliver det, for lige nu er der stor international bevågenhed omkring mikroplast og benyttelsen af sådan plastenheder i kosmetikbranchen.

I USA har Obama allerede lavet en lov og indført et total forbud af skønhedsprodukter med indhold af mikroplast fra begyndelsen / midt 2017 og England var endnu hurtigere, for i september i år blev et total forbud indført, kun dage efter, at Members of Parlament medlemmer råbte op om et total forbud i UK. Mikroplast bliver i UK forbudt i kosmetik i slut 2017. Og Australierne ulmer også.

Der er nu så stor international bevågenhed omkring mikroplast og brugen af sådan i kosmetikbranchen. At du skal tage det her seriøst nu.

Derfor er det nu, du skal være på forkant og tilbyde alternative skønhedsprodukter uden indhold af mikroplast i din hudplejeklinik eller frisør salon. Af alternative naturlige skrubbe ingredienser bør du rette din opmærksomhed mod – abrikoskerner, salt, sukker, valnøddekerner, jojobakerner.


X