BeautyBizzCompany

Lige siden Marc Jacobs postede et billede af sig selv med #malepolish er det blevet sidste nye negletrend blandt mænd og alle taler om det.

Vi har længe set, at beard oil produkter har været et skønhedsprodukt efterspurgt blandt mænd sammenholdt med langt trimmet macho skægvækst. Det startede ud blandt hipsters i New York. Til i dag at være helt normalt og næsten almindelig kedelig, for alle gør det. Især et kortere veltrimmet skæg look vender nu mere frem.

Hvis du kigger instagram og ser efter #malepolish ser du neglelooks til mænd fra gotisk sorte negle til mørke intense bordeaux til negle der er stylet med diverse effekter og metal looks. Alt er muligt.

Er det så en trend, du som negleklinik, hudplejeklinik eller kosmetolog skal være opmærksomme på, at mænd nu vil strømme til negleklinikkerne for at få lavet negle. Jeg vil vædde på, at vi ikke vil se neglelak til mænd super udbredt. Jeg er sikker på, at kontormiljøet stadig er for konservativt til at acceptere en mand med neglelak til næste marketingsmøde eller salgsmøde. Det er et fænomen vi vil se blandt de unge kreative i storbyerne.

Det fortæller, at mænd viser sig fra en ny side uden at tænke hvad andre mener. Det viser at mænd og skønhed flytter sig.  Det er kun skønt hvis mænd generelt begynder at overveje rene velplejede negle og neglebåndene bliver passet løbende.

Tidligere har vi set David Bowie og anden avantgarde musikere bære sort neglelak. Selv DanTurell i sit sorte læder look med sorte negle, hvis du husker. Prøv at kigge instagram og brug #malepolish. Jeg vil se frem til flere velplejede mande hænder.

Måske det er nu du skal tilbyde MANicures som ny klinikbehandling.


X